Nakon odlaska iz Zagreba

Kasim Kamenica novi trener Vojvodine

Proslavljeni bh. rukometni stručnjak Kasim Kamenica novi je trener novosadske Vojvodine.

Kamenica će na klupi aktuelnog šampiona Srbije zamijeniti Dragana Kukića, a zvanično predstavljanje zakazano je za danas (petak).

Bivši selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine je sezonu počeo u PPD Zagrebu s kojim je igrao u Ligi prvaka, ali je prije mjesec dana okončao prilično kratku avanturu u hrvatskoj prijestolnici.

Kamenica se sa Zagrebom rastao nakon što je u osam utakmica Lige prvaka ekipa pod njegovim vodstvom osvojila samo dva boda, a angažman u Vojvodini će za njega predstavljati novi izazov u bogatoj karijeri.

Vojvodina se takmiči u SEHA ligi u kojoj nakon 12 odigranih utakmica zauzima posljednje mjesto sa svega dvije pobjede i deset poraza.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.