Žele u Premijer ligu

Sloga se ne šali: Jazvin novo pojačanje? · Saznajemo

Adnan Beganović

Sada već bivši fudbaler aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka Zrinjskog, Salko Jazvin, pojačat će redove Sloge Simin Han.

Nakon što su u svoje redove doveli nekoliko provjerenih fudbalera (Almin Abdihodžić, Adnan Hrelja, Aleksandar Milaković, Almedin Ziljkić) čelnici Sloge prema nezvaničnim informacijama dogvorili su još jedno pojačanje.

Kako SportSport.ba saznaje radi se o Salki Jazvinu, dojučerašnjem fudbaleru Zrinjskog, koji se prije par dana sporazumno rastao sa Plemićima, a ako je suditi po njegovim igrama u Čapljini iz koje je stigao u redove aktuelnog prvaka, predstavljat će veliko pojačanje za Slogu.

Zanimljivo je i da je Jazvin na svom stolu imao ponudu i banjolučkog Borca o čemu je SportSport.ba već pisao, no očito da je prepoznao dobar projekat prvoligaša iz Tuzle.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjetimo, Jazvin je prije dolaska u Zrinjski nastupao za Čapljinu u Prvoj ligi Federavije BiH gdje je bio nerješiva enigma za protivničke odbrane.

U dvije sezone postigao je 24 pogotka kojima je dodao 12 asistencija, a u Slogi su uvjereni da će te igre uspjeti ponoviti i u njihovom klubu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.