Kažnjena trojica fudbalera Sloge i trener Darko Vojvodić

Zbog isključenja u Kupu BiH

Kažnjena trojica fudbalera Sloge i trener Darko Vojvodić

M. Šljivak

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Federacije BiH kaznila je trojicu fudbalera Sloge iz Simin Hana, kao i trenera Darka Vojvodića.

U susretu četvrtfinala Kupa BiH protiv Slobode na Tušnju, trojica fudbalera ekipe iz Simin Hana su isključena. Ranije su pod tuš morali Nemanja Stjepanović, Samir Efendić i Ivan Kostić, a Disciplinska komisija je donijela odluku da ih kazni sa jednom utakmicom zabranje igranja.

Ovaj trojac tako neće biti u mogućnosti da igra u prvoj utakmici drugog dijela sezone u kojoj će Sloga gostovati kod Metalleghea u Jajcu.

Također, kažnjen je i trener ovog tima Darko Vojvodić. Zbog komentara i uvreda koje je uputio tokom i nakon utakmice, on će u kasu Saveza uplatiti 500KM.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pored igrača Sloge, kažnjen je i fudbaler sarajevskog Olimpika Đoko Milović. On je zbog crvenog kartona u duelu Kupa protiv Zvijezde 09 dobio dvije utakmice suspenzije.

Milović će propustiti duele sa Veležom i Čapljinom.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi