EPA

Bek kraljevskog kluba

Marcelo: Liga nije izgubljena

Eldar Ganibegović

Marcelo je poslije El Clasica izjavio kako je uvijek teško igrati protiv Barcelone, a pogotovo kada imate igrača manje na terenu. 

Barcelona sada ima 14 bodova više od kraljevskog kluba, ali Brazilac tvrdi kako još ništa nije gotovo.

"Liga nije izgubljena. Ne vjerujem u čuda, ali naporan rad će donijeti rezultate", rekao je bek Madriđana.

"Dobro smo igrali u prvom poluvremenu, kao i početkom drugog, ali pirmili smo gol, napravili penal i dobili crveni karton."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Uvijek je teško igrati portiv Barcelone, a pogotovo kada imate igrača manje na terenu.. Ipak smo pokazali svoje lice i nastavili trčati."

"Isco je zamjena? To je pitanje za trenera, ne za mene. Trenutna razlika između nas i Barcelone je ta što su oni pobijedili više utakmica", dodao je Marcelo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.