Teorije zavjere: Conte zbog drugog posla vodi Chelsea u propast?

Italijan žudi za drugim timom

Teorije zavjere: Conte zbog drugog posla vodi Chelsea u propast?

Midhat Šljivak

Ekipa Chelseaja u ovoj sezoni nije ni sjena šampionske ekipe iz prošle sezone. Londonski Plavci igraju toplo-hladno i trenutno su na trećem mjestu Premiershipa sa čak 16 bodova manje od vodećeg Manchester Cityja.

Danas je Chelsea odigrao meč bez golova na gostovanju kod Evertona (0:0). Menadžer Antonio Conte je ponovo u meč ušao bez klasičnog napadača, a nekadašnji novinar Ian McGarry tvrdi kako italijanski stručnjak žudi za drugim poslom i da je to glavni razlog što Chelsea igra loše.

Navodno, Conteova želja je preuzimanje Real Madrida gdje je Zinedine Zidane u jako lošoj situaciji nakon poraza od Barcelone u El Clasicu.

"Vjerujem da Conte želi posao u Real Madridu. Pritisak na Zinedinea Zidanea je ogroman, pa iako predsjednik Florentino Perez ne želi da otpusti ikonu kluba, vjerujem da će on sam otići nakon loših rezultata. Smatram da Conte očajno želi taj posao, a Perezu je jedan od omiljenih trenera. Smatram da će Conte upravo zbog Reala napustiti Chelsea", rekao je McGarry

Potražite više informacija na temu Premier league:

Conte je u karijeri pored titule sa Chelseajem osvajao i naslove prvaka Italije sa Juventusom, a ostaje nam da vidimo šta će biti sa njim na kraju sezone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti