Odlučio napustiti United

Fellaini traži novi klub

Edmir Škorić

Belgijski reprezentativac Marouane Fellaini navodno već traži novu ekipu.

Fellainiju krajem sezone završava trenutni ugovor sa Manchester Unitedom, a unatoč činjenici da ima podršku i povjerenje Josea Mourinha, odbija da potpiše novi ugovor.

Navodno je Fellaini upravi kluba rekao da nema namjeri ostati na Old Traffordu i da već uveliko traži novu sredinu.

Nije poznato da li Fellaini odlazi već u januaru za neku odštetu ili će u slobodnom transferu na kraju sezone napustiti Crvene vragove.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za njega se zanimaju Arsenal i PSG, a naravno nisu isključene ni bogate ponude iz Kine. U svakom slučaju, Fellaini je na izlaznim vratima engleskog kluba.

Tridsetogodišnji veznjak je u dosadašnjoj karijeri igrao još za Standard i Everton, a u dresu Uniteda je postigao 11 golova na 98 mečeva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.