Golmana Uniteda ostale ekipe mogu dobiti jako povoljno

Za samo pet miliona funti

Golmana Uniteda ostale ekipe mogu dobiti jako povoljno

Midhat Šljivak

Manchester United je odlučio da u zimskom prelaznom roku rasproda fudbalere na koje menadžer Jose Mourinho ne računa.

Jedan od onih koji je na transfer listi je i 24-godišnji golman Sam Johnstone, koji je trenutno na posudbi u ekipi Aston Ville.

Tamo brani jako dobro. Uspio je devet puta za sačuva mrežu u 22 utakmice, ali takve partije mu neće pomoći da se domogne mjesta u redovima Crvenih đavola.

Mourinho je već odlučio da je Johnstone jedan od fudbalera koji će biti na transfer listu, a tim koji ga želi moraće platiti pet miliona funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nekoliko timova iz Premier lige zainteresovano je za ovog golmana. Povezuje se sa West Hamom, West Bromwich Albionom i Crystal Palaceom i velika je mogućnost da će on pojačati neku od ovih ekipa.

Johnstonu ugovor sa Unitedom ističe u ljeto 2019. godine.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi