Poginuo mu najbolji prijatelj

Nova tragedija u porodici Felipea Masse

Endin Čaušević

Vozač Formule 1, Felipe Massa, objavio je da prolazi kroz veoma teške trenutke jer je život izgubio jedan od njegovih najboljih prijatelja.

Naime, prije nekoliko dana poginuo je nekadašnji vozač u nižim kategorijama Formule, Luca Vacis. On se velikom brzinom zabio u stub nakon čega je preminuo na licu mjesta.

Vacis je bio veoma dobar prijatelj s Massom s kojim je nekada bio u timu u Renault Formuli. Upravo je Massa bio taj koji je na društvenim mrežama objavio da je Vacis poginuo, te da trenutno proživljava veoma teške trenutke zbog gubitka svog prijatelja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.