Massa: Teško je opisati moje osjećaje
EPA

Izjavio je Felipe poslije svoje posljednje utrke u Brazilu

Massa: Teško je opisati moje osjećaje

E. Ganibegović

Felipe Massa je nedavno rekao kako će na kraju ove sezone završiti karijeru, a sa svojom posljednjom utrkom u Brazilu je, kako kaže, veoma zadovoljan.

Podsjećamo kako je Brazilac zauzeo sedmo mjesto u Interlagosu, bez obzira što je na kraju utrke bio pod pritiskom McLarena, Honde i Force Inidile, ali je uspio izdržati.

"Teško je opisati moje osjećaje. Ovo je kao pobjeda. Fantastično je završiti utrku i osjetiti emociju ljudi", rekao je Massa.

"Ovo je bila utrka koju neću nikada zaboraviti. Uvijek će biti u mom srcu. Naravno da će mi svi nedostajati zbog svega što sam prošao. Hvala svima. Proveli smo zajedno nevjerovatnih 16 godina", dodao je Brazilac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi