"Za mene će ovo bti poprilično emocionalan vikend"

Posljednja utrka u karijeri Felipa Masse

"Za mene će ovo bti poprilično emocionalan vikend"

E. Ganibegović

Posljednja utrka sezone je pred nama, međutim ne samo posljednja sezone nego i posljednja za Felipa Massu koji odlazi u penziju.

Drugu godinu zaredom Brazilac oproštajnu utrku odrađuje u Abu Dhabiju. On je siguran kako je njegova priča u F1 definitivno završena.

"Za mene će ovo biti poprilično emocionalan vikend. Radujem se utrci i želim uživati u svakom momentu, a i sto tako želim završiti F1 karijeru na visoko noti", izjavio je Massa, a zatim dodao:

"U Abhu Dhabiju uvijek imamo lijepu utrku i ovlim posjećivati ovo mjesto. Ljudi su ludi za F1, te se nadam da će veliki broj navijača biti na stazi. Infrastruktura staze jedna je od najboljih u svijetu."

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi