Novi stručni štab

Safet Nadarević na kormilu NK Jedinstvo

Jedinstvo iz Bihaća u novu godinu će ući s novim stručnim štabom.

Trenutno posljednjeplasirani tim Prve lige FBiH će u nastavku sezone voditi nekadašnji  bh.reprezentativac Safet Nadarević, koji će imati zadatak da spasi crveno-bijele od ispadanja.

To neće biti nimalo lako, pošto se Bišćani nakon očajnih igara u prvih 15 kola nalaze na samom dnu tabele, sa svega sedam osvojenih bodova, koliko ima i Travnik. 

Nekadašnjem defanzivcu Jedinstva, Sarajeva, Zagreba i Eskišehirspora u radu će pomagati Selam Tulić i Ratomir Mihić, dok će trener golmana biti Pašaga Gogić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Uprava kluba, novi stručni štab, ali i predstavnici Grada Bihaća u prvim danima 2018. godine će sjesti za stol i pokušati pronaći rješenje s kojim bi svi bili sretni. Tu se prvenstveno misli na igrače koji jesenji dio sezone zbog nagomilanih dugova nisu htjeli igrati, ali razmatrat će se i dostupna pojačanja s kojima bi klub krenuo u borbu za opstanak.

Vrlo zanimljivo će biti pratiti razvoj situacije na proljeće, jer situacija u kojoj je danas Jedinstvo je i više nego teška.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.