Povreda ili nešto drugo?

Poznato zbog čega Coutinho ne igra protiv Burnleyja

Endin Čaušević, foto: EPA

Fudbaleri Liverpoola danas igraju na gostovanju protiv Burnleyja u okviru 22. kola engleskog Premiershipa.

Redsi su danas dosta oslabljeni jer Jurgen Klopp nije mogao računati na svoje najbolje igrače Mohameda Salaha i Philippea Coutinha. Također, njemački stručnjak odlučio je da rotira igrače u današnjem meču, pa je i Roberto Firmino ostao na klupi.

Međutim, ono što je u centru pažnje jeste neigranje Coutinha koji je navodno lakše povrijeđen. Ipak, mnogi sumnjaju da je to istina jer se do danas nije nigdje spominjalo da Brazilac ima problema s povredom, dok se za Salaha to znalo od meča sa Leicesterom.

Navijači Redsa vjeruju da je ovo znak da bi Coutinho mogao napustiti Anfield, te da će u narednim danima potpisati za Barcelonu. Kako prenose engleski mediji Coutinho će sutra otputovati u Barcelonu gdje bi trebao odraditi ljekarske preglede i u narednim danima završiti dugo očekivani transfer.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.