Panika na Anfieldu, dogovoreno pojačanje ipak ode u Bayern

Goretzka razočarao Redse

Panika na Anfieldu, dogovoreno pojačanje ipak ode u Bayern

Edmir Škorić

Liverpool je već bio dogovorio novi transfer, ali minhenski Bayern im je pokvario planove.

Leon Goretzka iz Schalkea bio je već pristao na prelazak u Liverpool, ali prema pisanju Marce, Nijemac je na kraju bliže Allianz-Areni i navodno je od 30. juna iduće godine član Bayerna.

Za Goretzku se zanimala i Barcelona, a Jurgen Klopp ga je vidio kao zamjenu za Philippea Coutinha, koji bi navodno trebao da ode upravo u Kataloniju, međutim Goretzka je odlučan da ostane u Bundesligi.

Dvadesetdvogodišnji napadač ima ugovor sa Schalkeom do kraja sezone, a prema pravilima već danas može da napravi formalni dogovor s potencijalnim novim klubom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On je postigao četiri gola u 11 bundesligaških nastupa i čini se da će biti jedan od ključnih njemačkih igrača na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi