Foto: FK Mladost DK

Jedno novo ime u svlačionici

Fudbaleri Mladosti startali sa pripremama

Stručni štab Mladosti na čelu sa Edisom Mulalićem danas je izvršio prozivku.

Prozivka je izvršena na stadionu u Doboju kod Kaknja, a nakon toga održan je i prvi trening kojim je označen početak priprema za drugi dio sezone u BHT Premijer ligi BiH.

Mulaliću su se odazvali svi igrači iz jesenjeg dijela prvenstva, a kada su u pitanju nova imena, u klub je stigao 26-godišnji napadač Dalibor Pandža, koji je posljednji angažman imaou italijanskom trećeligašu Santarcangelu.

Pandža je sa bh. klubom potpisao ugovor na godinu i pol, a ovo mu je ujedno i povratak u Premijer ligu BiH, gdje je ranije igrao za Sarajevo, Zvijezdu i Olimpik.

Podsjetimo, ekipa Mladosti je prvi dio sezone okončala na šestom mjestu, koje vodi u Ligu za prvaka, što je ujedno i primarni klupski cilj.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.