Službeno: Dalibor Pandža novi igrač Mladosti

Pojačanje za tim iz Doboj Kaknja

Službeno: Dalibor Pandža novi igrač Mladosti

Midhat Šljivak

Napadač Dalibor Pandža (26) novi je igrač Mladosti iz Doboj Kaknja.

Kao što je to SportSport.ba i najavio, ovaj 26-godišnji napadač dogovorio je sve uslove sa bh. premijerligašem i danas je potpisao ugovor na godinu i po.

Pandža će se tako vratiti u Premijer ligu BiH, gdje je promijenio veliki broj klubova. Nastupao je za Sarajevo, Zvijezdu i Olimpic, a proteklih pola sezone bio je bez kluba.

Njegov dolazak u klub iz Doboj Kaknja znatno će pojačati konkurenciju u ovom timu, pa će trener Edis Mulalić pored Harisa Dilavera i Almira Aganspahića imati slatke muke pri izboru ofanzivnog dijela tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Posljednji tim za kojeg je igrao je italijanski niželigaš Santarcangelo, a nastupao je još u Izraelu, Maroku i Hrvatskoj.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi