Dalibor Pandža danas postaje igrač Mladosti?
Pandža će uz Dilavera i Aganspahića postati treći napadač u ekipi iz Doboja kod Kaknja

Klub iz Kaknja dovodi pojačanje u napadu

Dalibor Pandža danas postaje igrač Mladosti?

Dino Kurbegović, foto: T. Hebib

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja danas kreću s pripremama za nastavak sezone u Premijer ligi. Kakanjci zauzimaju šestu poziciju na tabeli, koja ih vodi u Ligu za prvaka, međutim prvi konkurenti Borac i Radnik imaju samo bod manje, s toga izabranici Edisa Mulalića imaju još mnogo posla i prepreka pred sobom kako bi došli do svog cilja. 

Rukovodstvo kluba svjesno je da su klubu potrebna kvalitetna pojačanja, kako bi ispunili cilj, koji su postavili pred sebe prije početka sezone.

Kako saznaje SportSport.ba danas bi ugovor trebao potpisati i 26-godišnji napadač Dalibor Pandža. Ovaj nogometaš rođen u Sarajevu, promijenio je već dosta klubova u svojoj karijeri, a posljednjih pola godine je bez kluba, nakon što se razišao s italijanskim Santarcangelom.

U Premijer ligi je nastupao za Sarajevo, Zvijezdu i Olimpic, a upravo je s Olimpicom u sezoni 2014/15 osvojio Kup BiH. Svoje najbolje partije u Premijer ligi je pružao u Olimpicu, gdje je u 53 utakmica postigao 16 golova uz pet asistencija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dalibor Pandža će pojačati konkurenciju u samom vrhu napada Mladosti, gdje su u protekloj sezoni igrali Haris Dilaver, te mladi reprezentativac Almir Aganspahić.

Kako saznajemo od ljudi iz rukovodstva kluba u narednom periodu se očekuje dolazak još nekoliko pojačanja, dok će biti i sporazumnih raskida ugovora s određenim nogometašima.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi