Sloboda u januaru želi dovesti Šećerovića

Na meti Tuzlaka

Sloboda u januaru želi dovesti Šećerovića · Saznajemo

Endin Čaušević

Vezni fudbaler Mladosti iz Doboja kod Kaknja, Adnan Šećerović, nalazi se na meti nekoliko klubova iz Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Šećerović sa ekipom Mladosti ima ugovor do kraja ove sezone, no nije nemoguće da već u januaru zaigra u dresu novog kluba. Sigurno je da će Mladost željeti da zadrži jednog od svojih najboljih fudbalera, te da će mu ponuditi novi ugovor.

Kako nezvanično saznaje SportSport.ba najveći interes za ovog 26-godišnjeg veznog fudbalera pokazala je tuzlanska Sloboda koja već početkom 2018. godine želi vidjeti Šećerovića u svojim redovima.

Šećerović je u prvom dijelu sezone bio jedan od najboljih igrača Mladosti, a u odsustvu Aladina Isakovića bio je i kapiten ekipe iz Doboja kod Kaknja. On je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 18 utakmica u svim takmičenjima i upisao je jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rođeni Živiničanin u svojoj dosadašnjoj karijeri igrao je za Slaven iz Živinica, Rodu, NEC, Fortunu Sittard, Maastricht, Slobodu, Lustenau, Radnik i Željezničar iz kojeg je početkom ove godine stigao u Mladost.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Iso Spahic
hahahaha otici iz kluba koji se bori za Ligu za prvaka u klub koji se bori za opstanak hahahah a da ne pricamo o raspadu uprave odlasku Krpica Ordagica itd itd
3 3
disident7
Cini ti se, Doboj kod Kaknja je mala sredina i sansa za bilo kakav napredak je jedino ako ode u veci grad a realno vise menadjera prati Slobodu nego Mladost.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi