Raspisan javni konkurs

Željezničar u maju namjerava krenuti s rekonstrukcijom travnjaka na Grbavici

Edmir Škorić

Fudbalski klub Željezničar raspirao je javni poziv za dostavljanje ponuda u svrhu rekonstrukcije glavnog terena na stadionu Grbavica.

U Željezničaru su u navedenom konkursu naveli da rekonstrukcija glavnog terena podrazumijeva izradu projektne dokumentacije, uklanjanje postojećeg travnjaka, zemljišta i drenažnog sistema, postavka sistema navodnjavanja, postavka sistema grijanja terena (ponudu dostaviti sa i bez sistema grijanja terena), kao i postavku podloge i travnjaka.

Radovi su planirani za maj ove godine, a FK Željezničar na zvaničnoj stranici navodi kako zainteresovane kompanije trebaju izvršiti uvid u stanje postojećeg terena, te najkasnije do 31. januara 2018. godine elektronskim putem ili mailom dostaviti ponudu za navedene radove.

U Željezničaru također podsjećaju da dimenzije glavnog terena Grbavice iznmose 105m x 68m.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.