Josip Kvesić se vraća u Premijer ligu?

Napustio Kipar

Josip Kvesić se vraća u Premijer ligu?

S. Mlaćo

Josip Kvesić (27), sada već bivši član Anorthosis Famaguste sa Kipra, mogao bi u zimskom prelaznom roku vratiti se u Premijer ligu BiH.

Naime, Kvesić se razišao sa Anorthosisom, te je sada slobodan nogometaš, a ovih dana, doduše neslužbeno, povezuje se sa Širokim Brijegom.

Kvesić je u BiH nosio dres Širokog Brijega i Željezničara, a na Grbavici je osvojio tri trofeja.

Iz Željezničara se okušao u Antalyasporu, a zatim Karsiyaki, međutim nije se puno naigrao. Bio je i član splitskog Hajduka. Nastupao je za juniorsku i mladu reprezentaciju BiH, dok debi za seniorsku selekciju nije upisao zbog neugodne povrede koje je uveliko i unazadila njegovu karijeru.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi