Adžem: Vjerujemo ovoj grupi igrača

Plavi startali sa pripremama

Adžem: Vjerujemo ovoj grupi igrača

S. Mlaćo

Nogometaši Željezničara danas su počeli sa pripremama za drugi dio sezone. Plavi sa prvog mjesta dočekuju drugi dio sezone, a uoči današnjeg prvog treninga medijima se obratio i šef struke tima sa Grbavice Admir Adžem, kao i prvotimac Goran Zakarić.

"Možemo očekivati Želju kakav je i završio u polusezoni. Nismo mnogo mijenjali, vjerujemo ovoj grupi igrača i da možemo ostvariti naše ciljeve. Klub će iskoristiti šansu da dovede igrača koji bi podigao kvalitet. Crnov je 100 posto zdrav i to nas posebno raduje", govori Adžem, pa dodaje:

"Nemamo u planu da prodajemo nekog od naših igrača, ali to se nikad ne zna. Što se reprezentacije tiče, bit će nam čast da pustimo naše igrače i očekujemo pozive za neke iako ćemo mi biti tada u Turskoj na pripremama".

"Okupili smo se i svi smo se pojavili. Predstavljen je plan priprema. Svi smo se odmorili i napunili baterije za ovaj rad i da nastavimo gdje smo stali. Nadam se da će nas zaobići povrede i da će se svi dobro uklopiti. Bolje je da nema puno promjena u ekipi. Ostala je većina igrača, kostur tima, pa se nadam da ćemo biti maksimalno skoncentrisani. Očekuje nas borba na oba fronta i uz malo sreće možemo da ostvarimo naše ciljeve. Kalkulacija nema. Svjesni smo šta smo uradili do sada i tako želimo nastaviti", rekao je Goran Zakarić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi