Željo zvanično krenuo s pripremama, Stanić se pozdravio sa bivšim saigračima

Plavi žele titulu

Željo zvanično krenuo s pripremama, Stanić se pozdravio sa bivšim saigračima

E. Škorić

Željezničar je danas počeo s pripremama, a prvu utakmicu odigrat će za pet dana.

Plavi će narednih dana trenirati u Sarajevo, potom sele u Međugorje, a završni dio priprema obavit će u Antaliji, gdje je Željezničar gostovao i prošle zime.

Prva kontrolna uakmica na programu je 13. januara, a rival izabrinicima Admira Adžema u Sarajevu će biti juniorski tim.

Potom će Željo u Međugorju 21. januara odigrati meč sa NK Zmijavci, a u Antaliji će mu rivali biti Etar Veliko Tarnovo (27. januar), Dunjaska Streda (31. januar), te Zorya (4. februar).

Generalka će biti duel s Veležom u Vrapčićima, koji je zakazan za 10. februar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na današnjem spisku igrača koje je okupio Admir Adžem našli su se: Irfan Fejzić, Siniša Stevanović, Saša Kajkut, Daniel Graovac, Asim Zec, Ivan Crnov, Sinan Ramović, Jovan Blagojević, Vedran Kjosevski, Dino Hasanović, Jadranko Bogičević, Vernes Karavdić, Goran Zakarić, Dženan Zajmović, Anel Šabanadžović, Zajko Zeba, Ajdin Mujagić, Haris Hajdarević, Kemal Osmanković, Benjamin Šehić, Josip Projić, Denis Žerić, Adi Mehremić, Aldin Čeman, Haris Kurtović, Mirza Šubo, Almir Čubara, Meldin Jusufi, a Vojo Ubiparip dolazi sutra.

Zanimljivo je istaći da je danas bio i Srđan Stanić, koji je potpisao za Zrinjski. On se pozdravio sa svim sada već bivšim saigračima, te im poželio sreću.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti