Mostarci krenuli s pripremama

Musić se priključio Zrinjskom, neizvjesna sudbina trojice igrača

Nakon obavljene prozivke i ljekarskih pregleda, današnjim treningom fudbaleri Zrinjskog su startali s pripremama za drugi dio sezone.

Stručni štab Zrinjskog na čelu sa Blažom Sliškovićem radio je s ukupno 29 fudbalera, a u odnosu na popis s prozivke u utorak, jedini novi igrač bio je mladi Semir Musić čiji status će se definitirati do odlaska u Međugorje.

Musić je ranije igrao na premijerligaškim terenima, tačnije u razdoblju od 2012. do 2015. godine, kada je nosio dresove Slobode, Zvijezde i Travnika, a posljednji angažman je imao u Grasshoppersu.

Zvonimir Blaić, Luka Lučić, Josip Miketek i Mate Pehar će trenirati odvojeno dok ne definiraju svoje statuse, odnosno do raskida ugovora ili odlaska na posudbu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.