Stanić: Profesionalac sam i davat ću 100% za svoj klub

Novi igrač Plemića

Stanić: Profesionalac sam i davat ću 100% za svoj klub

Srđan Stanić, za sada najzvučnije pojačanje Zrinjskog, dao je prvu izjavu kao član aktualnog prvaka Bosne i Hercegovine.

Stanić je, upitan za prijem među nove suigrače, za SportSport.ba izjavio slijedeće:

"Nikakvih tu problema nije bilo. Većinu momaka poznajem jer sam često sa Željom bio na pripremama u Međugorju gdje je istovremeno bio i Zrinjski, a s nekima sam, mogu reći i prijatelj, pa je s te strane bilo sve najnormalnije", rekao je Stanić.

Čemu se nadaš u budućnost? Situacija je za tebe malo neobična, Željezničar i Zrinjski direktni su konkurenti za titulu?

"Tako je kako je. Dosad sam bio član Željezničara i činio sam sve da budemo što bolji. Okolnosti su htjele da je sada ovo moj klub i pošto sam profesionalac, trudit ću se da na kraju osvojimo titulu i da dam što veći doprinos svojoj novoj momčadi"

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Šta misliš o konkurenciji na svom mjestu u Zrinjskom?

"Ja sam u Zrinjski prvenstveno stigao da igram, a ne da sjedim na klupi. Davat ću 100% od sebe i neću se štedjeti, a trenerova će biti zadnja. Ukoliko on procjeni da trenutno nisam za prvih 11, ja ću uložiti još više truda i pokušati izboriti svoje mjesto", kratko je Stanić završio svoju prvu izjavu za SportSport.ba kao igrač HŠK Zrinjskog

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi