Slišković: Ukoliko nam ostane ovaj kadar, ne vjerujem da ćemo tražiti nove igrače
Baka se dotakao i situacije oko Marijana Ćavara, koji će trenirati odvojeno od ekipe.

Trener Zrinjski o početku priprema

Slišković: Ukoliko nam ostane ovaj kadar, ne vjerujem da ćemo tražiti nove igrače

Nakon što je s članovima stručnog stožera i uprave obavio prozviku igrača, Blaž Slišković je okupljenim pripadnicima sedme sile odgovorio na nekoliko pitanja koja su prisutne najviše interesirala

"Evo, imali smo kratko upoznavanje s našim novim igračima. Mišljenja smo da svi oni zaslužuju da budu članovi prvaka Bosne i Hercegovine a na njima je da to povjerenje opravdaju. Na maloprijašnjem sastanku napomenuto im je da budu svjesni, s obzirom na naše ambicije, gdje i u kakav klub dolaze. Zna se da su naše želje isključivo vezane za obranu naslova prvaka. Vjerujemo da će oni iskoristit sve prigode koje im budu pružene tijekom priprema, u kojim ćemo odigrati 7 ili 8 pripremnih utakmica. Bit će i vremena i mjesta, pogotovo za igrače koji su došli, da pokažu zašto su tu. Uz ove 'stare' igrače, mislim da sada imamo sjajan igrački kadar i da smo u stanju, ako bude potrebno, opet se do zadnjeg kola boriti za prvo mjesto. Vjerujem da će svi oni dati svoj maksimum i ugraditi sebe u naš eventualni uspjeh", rekao je Slišković, te dodao:

"Pred nama su teške pripreme, dug period je pred nama i upravo će sav rezultat ovisiti o tome kako ćemo se pripremiti za predstojeći nastavak prvenstva. Vjerujem da su momci željni treninga, rada i dokazivanja nakon ove malo duže pauze i da će sav trud koji ulože imati odjeka u naporima i utakmicama pred nama".

Na pitanje o igračima, konkretno Ačimoviću, Miketeku i Blajiću koji su došli s posudbi Slišković je rekao slijedeće:

"Napravili smo spisak od nekoliko igrača koji će u ovom trenutku raditi odvojeno, tj. po posebnom programu. Iz raznih razloga na tom spisku su i Miketek, Blajić, Lučić, Katanec te Marijan Ćavar. Ačimović će raditi s prvom ekipom pošto iskreno,nemam uvid u njegove mogućnosti pa želim kroz ove pripreme da vidim o kakvom igraču se radi. Od ovih nabrojanih igrača, moguće je da neki napuste klub, a da neki budu vraćeni u kadar prve ekipe, ovisno o situaciji".

Upitan da li su igrači koji su stigli i konačno zatvorili spisak eventualnih dolazaka i da li su oni rješenje igračke križaljke pod Bijelim Brijegom, od popularnog Bake čuli smo slijedeće :

"Postoje raznorazne kalkulacije i mogućnosti vezane za neke naše igrače. Tu prvenstveno mislim na Kataneca, Bilbiju i Jakovljevića za koje klub ima konkretne ponude i koje su još u procesu, tako da ovisno o tome koga ćemo izgubiti od njih, tako ćemo se i ponašati jer prelazni rok traje do 8.02. i imamo i vremena i prostora za pravovremenu reakciju. Ukoliko bi kadar ostao ovakav kakav je u ovom trenutku, ne vjerujem da ćemo tražiti još nešto novo, osim možda na poziciji ofanzivnog veznog, dakle na poziciji Bilbije, jer još nemamo adekvatnu zamjenu za njega u slučaju, ne daj Bože, neke ozljede ili nekog drugog razloga koji bi ga mogao odvojiti od terena".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dotakao se Slišković i situacije s mladim Ćavarom, te ponudama koje ima mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine.

"Rekli smo već, on će trenirati odvojeno, za svoje dobro. Nitko ne zna kako će se razvijati situacija oko njegovog odlaska ili ostanka, tako da ga sad ne možemo isforsirati u prvoj momčadi i da se dogodi da nekom drugom uzima mjesto, pa da nam ode za pet dana. Dok se ne riješi situacija oko njegovog odlaska ili ostanka, Ćavar će trenirati s ovom drugom grupom", završio je strateg Plemića prvo obraćanje medijima u 2018. godini.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi