Foto: EPA

Fotografisao se potpuno go

Šokantne fotografije Sergija Ramosa sa početka karijere

Midhat Šljivak

Kapiten Real Madrida Sergio Ramos čovjek je koji je u karijeri osvojio apsolutno sve.

Bez sumnje je 31-godišnji fudbaler jedan od najboljih defanzivaca svijeta, a dres Kraljeva nosi već 13 godina i sa ovim timom je pokorio fudbalski svijet.

Prije dolaska u Madrid, Ramos je nosio dres Seville. U ovom timu je i ponikao i do prije nekoliko godina je bio omiljena ličnost kod navijača ovog kluba. Odnos je pokvartio tokom jedne utakmice između ova dva tima i sa stadiona je ispraćen zvižducima.

Ramos je međutim oduvijek sanjao o dresu Reala. Sa nepunih 18 godina dao je veoma zanimljivu izjavu za čuveni magazin "Interviu". Poručio je da je spreman da bude član Galaktikosa, a prilikom intervjua se fotografisao potpuno go.

Njegove šokantne fotografije su ponovo isplivale nakon više od 13 godina, a na taj period karijere ga je podsjetio magazin AS.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.