Za koga su navijali Bin Laden, Staljin, Hitler...

Voljeli su fudbal

Za koga su navijali Bin Laden, Staljin, Hitler...

E. Čaušević

Najvažnija sporedna stvar na svijetu, fudbal, ujedinjuje ljude širom svijeta već decenijama, a rijetko ko može ostati imun na ovaj sport koji nam redovno donosi velika uzbuđenja.

U historiji će zauvijek ostati upisani i razni svjetski diktatori koji su zbog svojih zločina obilježili jednu eru. Međutim, i oni su imali trenutke kada su se opuštali i uživali uz fudbal.

Vjerovatno ste se nekada zapitali za koga je navijao Adolf Hitler, Moamer Gaddafi, Osama bin Laden i mnogi drugi. Iako su željeli vladati svijetom jednostavno nisu mogli ostati imuni na fudbal, te su svi imali neki klub koji su bodrili.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Admir Dedic
Sve je to ok ali Gaddafi nije diktator, otkud on među ovim likovima???
13 3
DeteViJete
Mugabe je također diktator koji je uvijek u "pogonu". Od 1987. godine nalazi se na čelu Zimbabvea i nema namjeru da ode sve do smrti Hahaha, čovjek odavno smijenjen. Copy paste sa neke strane webstranice od prije 5 godina? Blago se nama sa ovakvom žurnalistikom
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti