"Srami se, bolje da si učinio nešto korisno"

Napadi na Benzemu zbog fotografija

"Srami se, bolje da si učinio nešto korisno"

Midhat Šljivak

Francuski fudbaler Karim Benzema izložen je žestokim napadima nakon fotografija koje su se pojavile na društvenim mrežama.

Na njegovom Instagram profilu osvanule su fotografije u kojima se Benzema sa djecom Melijom i Ibrahimom, igra sa mladim tigrovima.

Nakon ovih objava zaštitnici životinja su žestoko reagovali. Optužili su Benzemu za okrutnost prema životinja.

Laurence Parisot, vođa udruženja za zaštitu životinja Francuske, upitao je Benzemu.

"Možeš li objasniti otkud ti bebe tigrova? Gdje mu je majka? Šta namjeravaš učiniti sa njima i zar ne smatraš da je njihovo mjesto u prirodnom okruženju?".

"Da imaš imalo osjećaja ne bi nasmijan pozirao sa tigrovima. Umjesto što se igraš, bolje da si donirao novac za zaštitu životinja", poručio mu je jedan od korisnika.

Benzema je dobio i veliki broj uvreda nakon ovih fotografija, ali on očigledno ne mari za tim.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi