Plemići nastavljaju pripreme

Zrinjski stigao u Međugorje, dočekali ga dobri tereni

Edmir Škorić

Nogometaši Zrinjskog narednih dana pripremat će se u Međugorju.

Kao po nekoj tradiciji Zrinjski u hladnim januarskim danima boravi u Međugorju, a u Sport Centru u Međugorju ima fantastične uslove za rad.

Tereni su kvalitetni, dobri, tako da ne postoji opasnost od mogućih povreda za igrače, ali Mostarci se, poput drugih premijerligaša, rado svake zime vrate u svoju bazu - Sport Centar.

Aktuelni prvak BiH doputovao je s 23 igrača i tri golmana, među igračima je i mladi Čavar koji normalno trenira, a za kojeg se zanima Maribor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plemići će tri dana boraviti u Međugorju, pa idu u Metković gdje će odigrati prijateljski meč, a nakon dana odmora slijedi i odlazak u Medulin, u kojem će izabranici Blaža Sliškovića odigrati i četiri pripremne utakmice.

U Mostar je stigao i Korejanac Hyon-Uk So, koji će se priključiti pripremama nakon što riješi papirologiju. Inače, prvi trening u Međugorju Zrinjski će obaviti danas u 15 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.