Zrinjski doveo pojačanje, pa poslao na posudbu u Prvu ligu FBiH

Begić u drugom dijelu sezone u Čapljini

Zrinjski doveo pojačanje, pa poslao na posudbu u Prvu ligu FBiH

Samir Mlaćo

Jedan od najboljih pojedinaca HŠK Posušje u prvom dijelu sezone Druge lige FBiH grupa Jug Dominik Begić napustio je ovaj klub te pristupio HŠK Zrinjski.

Begić je boravio na probnom radu, te dogovorio saradnju sa Plemićima, ali zbog jake konkurencije neće konkurisati za mečeve u Premijer ligi BiH, s obzirom da će na posudbu u HNK Čapljina, član Prve lige FBiH.

Posušje je jesenji prvak u grupi Jug, a Begić je prvi strijelac lige, te će sigurno nedostajati nekadašnjem premijerligašu.

"Žao mi je što napuštam klub u ovom šampionskom ozračju, ali vrijeme je došlo da napravim korak dalje, a Posušju želim sve najbolje i nadam se da će se na ljeto slaviti titula na Mokrom Docu. Ovim putem se želim zahvaliti klubu, predsjedniku, suigračima, svim trenerima koju su me vodili i naravno našim vjernim navijačima", kazao je Begić za stranicu HŠK Posušje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi