Musić se priključio Zrinjskom, neizvjesna sudbina trojice igrača

Mostarci krenuli s pripremama

Musić se priključio Zrinjskom, neizvjesna sudbina trojice igrača

Nakon obavljene prozivke i ljekarskih pregleda, današnjim treningom fudbaleri Zrinjskog su startali s pripremama za drugi dio sezone.

Stručni štab Zrinjskog na čelu sa Blažom Sliškovićem radio je s ukupno 29 fudbalera, a u odnosu na popis s prozivke u utorak, jedini novi igrač bio je mladi Semir Musić čiji status će se definitirati do odlaska u Međugorje.

Musić je ranije igrao na premijerligaškim terenima, tačnije u razdoblju od 2012. do 2015. godine, kada je nosio dresove Slobode, Zvijezde i Travnika, a posljednji angažman je imao u Grasshoppersu.

Zvonimir Blaić, Luka Lučić, Josip Miketek i Mate Pehar će trenirati odvojeno dok ne definiraju svoje statuse, odnosno do raskida ugovora ili odlaska na posudbu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi