Istria Arena Kup

Zrinjski u Medulinu protiv Ankarana, Cibalije i Lokomotive

Endin Čaušević

Fudbaleri mostarskog Zrinjskog trenutno se nalaze u Međugorju gdje se pripremaju za proljetni dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Aktuelni prvak BiH u Međugorju će trenirati u narednom periodu, dok će nakon toga učestvovati na Istria Arena Kupu koji se održava u Medulinu. Izabranici Blaža Slliškovića u okviru ovog kupa odigrati četiri utakmice.

Zrinjski će 22. januara igrati protiv slovenskog Ankarana, a zatim će u narednim danima odigrati mečeve protiv hrvatskih prvoligaša Cibalije i Lokomotive.

Posljednji meč u Medulinu Plemići igraju 30. ili 31. januara utakmicom za plasman, a protivnik će biti poznat nakon prva tri kola koja se igraju na Istria Arena Kupu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti