Zrinjski stigao u Međugorje, dočekali ga dobri tereni

Plemići nastavljaju pripreme

Zrinjski stigao u Međugorje, dočekali ga dobri tereni

Edmir Škorić

Nogometaši Zrinjskog narednih dana pripremat će se u Međugorju.

Kao po nekoj tradiciji Zrinjski u hladnim januarskim danima boravi u Međugorju, a u Sport Centru u Međugorju ima fantastične uslove za rad.

Tereni su kvalitetni, dobri, tako da ne postoji opasnost od mogućih povreda za igrače, ali Mostarci se, poput drugih premijerligaša, rado svake zime vrate u svoju bazu - Sport Centar.

Aktuelni prvak BiH doputovao je s 23 igrača i tri golmana, među igračima je i mladi Čavar koji normalno trenira, a za kojeg se zanima Maribor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plemići će tri dana boraviti u Međugorju, pa idu u Metković gdje će odigrati prijateljski meč, a nakon dana odmora slijedi i odlazak u Medulin, u kojem će izabranici Blaža Sliškovića odigrati i četiri pripremne utakmice.

U Mostar je stigao i Korejanac Hyon-Uk So, koji će se priključiti pripremama nakon što riješi papirologiju. Inače, prvi trening u Međugorju Zrinjski će obaviti danas u 15 sati.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi