Veznjak Fiorentine na meti Valencije

Šišmiši se priključili "utrci" za Carlosa Sancheza

Prema pisanju italijanskih medija nekoliko španskih klubova je zanteresovano za usluge veznjaka Fiorentine Carlosa Sancheza (31).

Nakon Getafea i Deportiva La Corune navodno je i Valencija pokazala interes za iskusnog Kolumbijca, koji u zadnje vrijeme i nema zapaženu minutažu u dresu Viola.

Carlos Sanchez je ove sezone upisao samo 10 nastupa u svim takmičenjima za Fiorentinu, a italijanski mediji prenose da bi on već u januru mogao napustiti Artemio Franchi.

Navodno je Fiorentina spremna prodati Sancheza u zimskom prelaznom roku za oko četiri miliona eura, a da li će on zaista i krenuti put Španije ostaje da se vidi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.