EPA

Julian Brandt napušta Njemačku?

Mlada zvijezda Leverkusena na meti Milana

Eldar Ganibegović

Milan u januarskom prijelaznom roku neće dovoditi nova imena, međutim Rossoneri imaju jedan cilj na ljeto, a to je dovođenje sjajnog mladog nogometaša Bayera Leverkusena.

Navodno, kako prenose italijanski mediji Julian Brandt je velika želja kluba sa San Sira, koji ga planira dovesti u ljetnom prijelaznom roku.

Sportski direktor Massimiliano Mirabelli je posljednjih sedmica bio u Njemačkoj, gdje je pratio igre ovog 21-godišnjaka.

Tuttosport je jutros objavio kako je Milan zainteresovan za Brandta, koji bi ih trebao koštati najmanje 35 miliona eura.

Brandt od 2014. godine nosi dres prvog tima Bayera i od tada je upisao 115 nastupa, dok je postigao 22 pogotka. Za reprezentaciju Njemačke odigrao je 13 utakmica i zabio jedan gol.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.