"Priča o Džeki i Milanu je izmišljena"

Silvano Martina poručio

"Priča o Džeki i Milanu je izmišljena"

E. Čaušević, foto: EPA

Italijanski mediji u prethodnim danima počeli su špekulisati da bi Edin Džeko na kraju ove sezone mogao napustiti Romu i svoju karijeru nastaviti u dresu Milana.

Poznato je da bh. reprezentativac od malih nogu navija za Milan, ali nije imao priliku da zaigra u dresu Rossonera. Milan se nekoliko puta raspitivao za Džeku dok je igrao za Wolfsburg, a potom i Manchester City, no na kraju od svega toga nije bilo ništa.

Dijamant će u martu proslaviti svoj 32. rođendan i sudeći prema pisanju italijanskih medija Milan želi da ga dovede u svoje redove. Ipak, nakon svega oglasio se i menadžer Silvano Martina koji je bio posrednik Džekinog transfera iz Cityja u Romu.

"To je izmišljena priča. Kako da komentarišem nešto što je izmišljeno? Zaista ne znam ništa o tome. Neki novinari se jednostavno probude ujutro i počnu tako da izmišljaju priče. Ništa se ne dešava i oni traže načina da popunjavaju prostor s vijestima", rekao je Martina.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi