Kontakti uspostavljeni

Široki Brijeg želi vratiti svog bivšeg igrača · Saznajemo

U Širokom Brijegu ozbiljno rade na pojačanjima za proljetni dio sezone u Premijer ligi BiH.

Širokobriježani su ove zime u svoje redove doveli Ivana Peku, Krešimira Bandića, Marka Perkovića i Josipa Kvesića, međutim tu nije kraj pojačanjima, jer se pregovori vode s još nekoliko fudbalera.

Jedan od onih koji se nalazi na listi želja Gorana Sablića je i Damir Zlomislić. Ovaj nekadašnji mladi reprezentativac BiH će napustiti bjeloruski Shakhtjor Soligorsk, a na Pecari to žele iskoristiti i već su stupili u kontakt s njim, međutim u ovom momentu Zlomisliću je prioritet ostanak u inostranstvu.

Zlomislić je prije nego što je otišao za Bjelorusiju nastupao upravo za Široki Brijeg, u kojem je inače i ponikao, a u protekloj sezoni je za Shakhtjor odigrao 13 utakmica.

Široki Brijeg je, inače, prvi dio sezone u Premijer ligi BiH okončao na trećoj poziciji sa šest bodova manje u odnosu na prvoplasirani Željezničar.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.