Dojučerašnji fudbaler Širokog Brijega pronašao novi klub

Vratio se u Hrvatsku

Dojučerašnji fudbaler Širokog Brijega pronašao novi klub

Luka Grubišić, fudbaler koji je nedavno raskinuo ugovor sa Širokim Brijegom, brzo je pronašao novi angažman.

Hrvatski internacionalac je na Pecari proveo svega nekoliko mjeseci, a s obzirom da Goran Sablić na njegove usluge nije mnogo računao, odlučio je da raskine ugovor i potraži sreću u drugoj sredini.

U nastavku sezone ovaj 20-godišnji Splićanin će, po svemu sudeći, nastupati za Dugopolje koje se takmiči u 2. HNL. Pripremama ovog kluba Grubišić se već priključio i trebao bi biti od pomoći u pokušaju ulaska u viši rang.

Grubišić je u protekloj polusezoni za Široki Brijeg odigrao šest utakmica (po dvije u kvalifikacijama za Evropsku ligu, u Premijer ligi BiH i u Kupu BiH). Prethodno je nastupao za Split, te omladinske kategorije Hajduka.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi