Želi se dokazati selektoru

Ćavar: Godina mi nije mogla bolje početi

Endin Čaušević

Reprezentativci Bosne i Hercegovine okupili su se u Trening centru u Zenici gdje će se nekoliko dana pripremati za mečeve protiv Sjedinjenih Američkih Država i Meksika.

Naša reprezentacija krajem ovog mjeseca igra dvije pripremne utakmice u Americi, a prije puta će se nekoliko dana pripremati u Zenici. Poziv Roberta Prosinečkog dobio je i Marijan Ćavar koji je danas izjavio da mu 2018. godina nije mogla bolje početi jer je prije nekoliko dana potpisao za Eintracht Frankfurt.

"Nova godina mi nije mogla bolje početi. Uzbuđen sam zbog svega ovoga što mi se dešava ovih dana, zahvaliti se Bogu i nastaviti ovako. Na meni je da radim i da se pokušam nametnuti treneru, maksimalno radim na svakom treningu i dalje šta bude. Kvalitetni su protivnici, ali i ova ekipa koja se skupila danas ima kvalitet i nadam se da ćemo se pokazati u najboljem svjetlu", rekao je Ćavar i nastavio:

"Poziv u reprezentaciju? To je velika čast za svakog igrača, a posebno za mene jer sam jedan od najmlađih tu i to mi puno znači".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.