Stojkoviću novi ugovor, do kraja karijere u Humskoj

Golman srbijanske reprezentacije Vladimir Stojković, kako stvari stoje, ostat će do kraja karijere u Partizanu.

Stojković je poslije utakmice sa Young Boysom nagovijestio da bi mogao napustiti Humsku, međutim čelnici Partizana su ga uspjeli ubijediti da ostane u beogradskom klubu.

Iskusni čuvar mreže je danas potpisao novi ugovor do 2022. godine, a budući da trenutno ima 34 godine, izvjesno je da će po isteku tog ugovora vrlo vjerovatno kao 38-godišnjak otići u penziju.

"Prezadovoljan sam potpisanim ugovorom. Moja ljubav prema klubu i želja da ovde ostanem nikada nisu dovođeni u pitanje i stoga sam posebno sretan što sada najbolje fudbalske godine mogu da pružim Partizanu. Zajedno smo započeli mnogo toga, već ispisali stranice istorije, a siguran sam da će novi listovi sa uspjesima Partizana tek biti popunjeni. Idemo u Evropu, branimo duplu krunu i to nam svima daje posebnu motivaciju", rekao je Stojković.

Podsjećamo, Stojković je kroz karijeru još nastupao za Nottingham, Maccabi Haifu, Ergotelis, Sporting, Wigan, Getafe, Nantes, Vitesse, Crvenu zvezdu, Zemun... Za reprezentaciju Srbije je dosad branio na 78 utakmica.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.