Zadovoljio na probi

Bivši fudbaler Zrinjskog potpisuje za Koronu Kielce

Bivši fudbaler Zrinjskog Oliver Petrak pronašao je novi angažman u Poljskoj.

Petrak, koji je prošlog ljeta iz Zrinjskog otišao u kazahtanski Ordabasy, karijeru će nastaviti u poljskom prvoligašu Koroni Kielce s čijim čelnicima je postigao dogovor.

Ovaj hrvatski internacionalac je neko vrijeme boravio na probnom radu u ovom klubu, a ono što je pokazao je zadovoljilo čelnike Korone Kielce, koji su mu potom odlučili ponuditi ugovor.

Osim Petraka, ugovor sa Koronom Kielce će potpisati i Sanel Kapidžić. Ovaj rođeni Sarajlija je kroz cijelu  dosadašnju karijeru nastupao u Danskoj, noseći dresove Fredrikstada, Mjondalena, Varda, Aarhusa...

Za trenutno sedmoplasirani tim poljske Ekstraklase od ranije igraju bh. internacionalci Adnan Kovačević i Ivan Jukić.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.