Slišković: Poraz nikada nije dobar, ali nam je dao određene odgovore

Trener Plemića nakon poraza od Cibalije

Slišković: Poraz nikada nije dobar, ali nam je dao određene odgovore

Samir Mlaćo

Zrinjski je jučer poražen u drugom susretu Arena Cupa u Medulinu od člana 1.HNL Cibalije rezultatom 2:0.

Strijelci za Cibaliju bili su Kordić i Tomašević, a Plemići su nisu bili na svom nivou. Svjestan toga je i šef struke aktuelnog bh. prvaka Blaž Slišković.

"Poraz nikada nije dobar, ali i ova provjera nam je odala određene odgovore, što je i najvažnije u kontrolnim utakmicama. U sljedećoj utakmici protiv Lokomotive ćemo manje kombinirati sa sastavom i drugačije rasporediti minutažu, a priliku će opet dobiti i Toni Jović kojeg smo protiv Cibalije odlučili odmoriti, budući da se tek vratio nakon ozljede. Bio bih još sretniji da smo kompletni, odnosno da su ovdje u Medulinu i igrači koji su s reprezentacijom, ali i drugi klubovi imaju isti problem", kazao je Slišković.

U narednom meču Zrinjski će odmjeriti snage protiv Lokomotive iz Zagreba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi