Poginuo mu prijatelj

Morata dobio srceparajuće vijesti iz Španije

Endin Čaušević

Španskom napadač Alvaru Morati baš i ne ide najbolje u posljednje vrijeme u Chelseaju.

Morata je ljetos stigao kao veliko pojačanje iz Real Madrida i veoma dobro je igrao na početku sezone, ali u posljednje vrijeme uklopio se u sivilo londonskog kluba. Pored toga što strahuje za mjesto u prvom timu u slučaju da dođe novi napadač Morata prolazi kroz zaista težak period.

Španski napadač jučer je objavio da je saznao srceparajuće vijesti iz Španije i da je poginuo jedan od njegovih najboljih prijatelja u saobraćajnoj nesreći. Morata je dobio dozvolu da se vrati u domovinu kako bi prisustvovao sahrani.

Morata je svakako trebao propustiti meč FA kupa protiv Newcastlea, ali sada je upitan i za okršaj protiv Bournemoutha koji se igra u srijedu. Iz londonskog kluba su potvrdili da još uvijek ne znaju kada će se Morata vratiti na teren.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.