Aurah žestoko odgovorila

Jese razočarao mnoge: Napustio suprugu i bolesnog sina

Endin Čaušević

Španski fudbaler Jese Rodriguez ponovo se našao u centru pažnje javnosti nakon što je potvrdio da više nije u vezi sa Aurah Ruiz, a njegova bivša djevojka je odmah odlučila preko društvenih mreža žestoko da mu uzvrati udarac.

Naime, Jese i Aurah prolaze kroz veoma težak period već mjesecima nakon što se njihov sin rodio sa defektom srca. Aurah je i ranije optuživala Jesea da nije posvetio dovoljno pažnje bolesnom sinu i da svaka dva mjeseca dolazi da ga posjeti.

Nekadašnji igrač Real Madrida oglasio se prije nekoliko dana na Twitteru i potvrdio da više nije u vezi sa Aurah. Jese je zamolio medije za privatnost njega i njegove porodice, ali sigurno nije ni slutio da će dobiti žestok odgovor od svoje bivše djevojke.

"Ne traži od ljudi da poštuju mene i tvog sina kada si ti prva osoba koja nije pokazala poštovanje i daješ drugim ljudima da ti pišu saopštenja. Zakazao si u najgorem trenutku naših života. Imao si hiljadu puteva da to saopštiš, a ti si na kraju izabrao Twitter", napisala Aurah, te nastavila:

"Najlakše ti je da nas napustiš jer je tebi uvijek bilo najteže da si s nama. Želim da te podsjetim da ne paziš svog sina kako je zaslužio. Fudbal ti je uvijek na prvom mjestu i zbog toga je moja porodica napustila svoje poslove kako bi se brinuli svi za našeg sina kada ti nisi htio".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.