"Već dva mjeseca nije došao u bolnicu da vidi bolesnog sina"

Optužbe na Jeseov račun

"Već dva mjeseca nije došao u bolnicu da vidi bolesnog sina"

E. Čaušević

Španski fudbaler Jese Rodriguez prije dva mjeseca otvorio je dušu o bolesti svog novorođenog sina.

Naime, Jese je odlučio javno otkriti da je njegov sin Nyan rođen sa defektom srca, te da je zbog toga morao na operaciju. Njegov sin se već dva mjeseca oporavlja u bolnici, a danas je njegova djevojk Aurah Ruiz javno optužila igrača Stokea za užasno ponašanje.

Njegova djevojka je optužila Jesea da već skoro dva mjeseca nije dolazio u bolnicu kako bi provjerio stanje njihovog sina. Ona je izjavila da je najviše boli činjenica što ima vremena da ide po večerama sa saigračima, a nema da dođe u bolnicu i vidi svog petomjesečnog sina.

Ona je preko Instagrama uživo sa svojim fanovima odlučila da iznese "prljavi veš" iz veze s Jeseom. Španski igrač se još uvijek nije oglasio nakon ovih optužbi, no to se očekuje svakog trenutka.

"Skoro dva mjeseca nije došao da vidi našeg sina u bolnici. Boli me to što izlazi s prijateljima na večere, a ne brine se o sinu", poručila je Aurah Ruiz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi