Djevojka bivšeg igrača Reala nema granica, a ni potrebu da nešto skriva

Djevojka bivšeg igrača Reala nema granica, a ni potrebu da nešto skriva

E. Škorić

Jese Rodriguez nije više član Real Madrida, a i PSG koji ga je kupio stalno ga šalje na posudbe.

Jese je zbog slabe minutaže u Realu otišao u PSG, no Parižani mu nisu dali pravu šansu, pa su ga posudili prvo Las Palmasu, a sada Stokeu. Nije baš da mu ide na poslovnom planu, ali Jese može itekako da bude zadovoljan u privatnom životu.

Njegova djevojka je Aurah Ruiz i savršena je, barem za Jesea, mada ima jednu "manu" - obožava da se fotografiše i da čak i one malo ekspliclitnije fotografije objavljuje na društvenim mrežama.

Nedavno je objavila fotografiju dok leži na Jeseu, s njegovom rukom na njenoj stražnjici, a tu je i 'more' drugih provokativnih slika. Čak i jedna iz spavaće dok je gola ispod pokrivača...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi