Bh. fudbaler obožava modu

Hrvati dali zanimljiv nadimak Hajroviću zbog stila

Transfer Izeta Hajrovića u zagrebački Dinamo je pred realizacijom. Krilni bh. fudbaler se već nalazi u Zagrebu u samo ga ljekarski pregled dijeli od potpisa ugovora sa "modrima".

U posljednje vrijeme Hajrović (26) se nije naigrao u Werderu, a sa bremenskim klubom je navodno dogovorio raskid saradnje i na Maksimir će doći kao slobodan igrač. Informaciju koja se do zadnjeg trenutka čuvala u tajnosti prvi je priopćio Dinamov savjetnik Zdravko Mamić.

Dok se čeka da se transfer zvanično realizacuje, hrvatski mediji su se raspisali o Hajrovićevom osebujnom stilu odijevanja. Nazvali su ga "Modrim mačkom" i nasljednikom Argentinca Leonarda Sigalija, koji je dosad na Maksimiru bio poznat kao ljubitelj modnih krpica i čudnih kombinacija.

"Hajrović je na društvenim mrežama pokazao da je ljubitelj Louisa Vuittona, a kombinacija je nasmijala i njegovog poznatijeg suigrača, sjajnog napadača Edina Džeku", pišu, između ostalog, hrvatski mediji. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

U proteklom periodu se spominjalo da Hajrovića žele još Dinamo Moskva, Genoa, Deportivo, Trabzonspor, no završio je na kraju u - Dinamu iz Zagreba.

Neke od Izetovih modnih kombinacija možete pogledati u galeriji. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.