Foto: ABA liga

Košarkaš Borca nakon sjajne utakmice i poraza njegove ekipe u Mostaru

Marinović: Zrinjski je pokazao da može u Final Four

Košarkaši Zrinjskog su večeras u dvorani Bijeli Brijeg savladali čačanski Borac rezultatom 80:76 u utakmici 16. kola 2. ABA lige

Publika je u Mostaru mogla uživati u sjajnoj košarkašoj predstavi, a iako su gosti u prvom poluvremenu imali ubjedljivu porednost i nadmoć na parketu Zrinjski je u nastavku zaigrao puno bolje i na kraju slavio pobjedu.

U ekipi Borca se istakao iskusni Marko Marinović koji je ubacio 16 poena, ali svakako nije mogao biti previše zadovoljan partijom svoje ekipe, posebno u drugom poluvremenu.

"Mi ponavljamo greške iz utakmice u utakmicu i ako hoćemo da se plasiramo na Final Four moramo to ispraviti. Čestitam Zrinjskom na odličnoj igri, pokazali su da mogu u Final Four. Zahvalio bih se publici na fer i korektnom navijanju", istakao je Marinović nakon utakmice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.