Vedran Princ 30 dana izvan terena
Princ: Distorzija zgloba i napuknuće kosti

Povrijedio se kod 28 razlike za Zrinjski

Vedran Princ 30 dana izvan terena

Vedran Princ, ponajbolji igrač lidera košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine, ozlijedio se u utakmici 13.kola u kojoj je njegov tim deklasirao Mladost iz Mrkonjić Grada sa 33 koša razlike. 

Ozljeda se desila pred sami kraj susreta kada je Zrinjski vodio s 28 poena prednosti i kada njegovo prisustvo u tom trenutku nije bilo neophodno.

Rendgenski snimak zgloba, osim distorzije pokazao je i manje napuknuće kosti pa će proces rehabilitacije nekadašnjeg reprezentativca naše države trajati mjesec dana.

Prve prognoze su bile mnogo pesimističnije i dobra je vijest da će ovaj iskusni košarkaš svom timu i treneru biti na dispoziciji u najvažnijim mečevima sezone.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Prvenstveno se to odnosi na Ligu 6 koja se približava i koju je Zrinjski uz samo jedan ovosezonski poraz praktički osigurao.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi