"Odbjegli" fudbaler Leicestera neće igrati protiv Građana

Štrajk se nastavlja: Mahrez ne putuje ni na Etihad

Fudbaler Leicestera Riyad Mahrez odbija da se priključi treninzima ekipe još od kraja januara i isteka prelaznog roka u Engleskoj, nakon što su Lisice "osujetile" njegov transfer u Manchester City.

Mahrezu od tada nema ni traga ni glasa u taboru Leicestera, pa je klub odlučio da ga ne uvrsti u ekipu koja će u subotu na Etihadu odmjeriti snage upravo sa Manchester Cityjem.

Međutim, vjerovatno bi i sam Mahrez odbio krenuti na ovo tešo gostovanje sa ostatkom ekipe, s obzirom da njegov štrajk očigledno i dalje traje.

Informaciju da Mahreza neće biti na Etihadu ove subote je potvrdio trener Leicestera Claude Puel, a kada će, i da li će, muke Lisica sa Alžircem završiti ostaje da se vidi.

Navodno, Mahrez planira, bez obzira na sve, propustiti ostatak sezone i na ljeto pronaći novi klub, a to bi upravo trebao biti Manchester City.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.