(Foto: EPA)

Guardiola je odabrao prvo pojačanje za ljeto

Midhat Šljivak

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola već zna kojeg igrača želi prvog vidjeti u svom timu u ljetnom prelaznom roku.

Kako navodi engleski Mirror, španski stručnjak je ozbiljno zainteresovan za dovođenje fudbalera Juventusa Paula Dybale, te će učiniti sve da ga dovede na Etihad u ljetnom prelaznom roku.

"Manchester City se priključio trci za dovođenje Paula Dybale", tvrdi Mirror, a slična saznanja ima i španski Don Balon.

Oni tvrde da je dogovor o transferu između dva kluba već postignut.

"Lideri Premier lige planiraju dovesti Dybalu. Dogovor između klubova je već postignut, a Dybala ima veliku želju da radi sa Guardiolom".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dolazak sjajnog Argentinca u City sigurno bi bila skupa varijanta za ovaj tim. Ipak, novca im ne nedostaje i Dybalu bismo od ljeta mogli gledati u dresu Građana.

On je prva meta Pepa Guardiole i sigurno je da će on učiniti sve da ga dovede u svoj tim.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.